Tarieven en vergoedingen

Tarieven en vergoedingen

Als u zich bij ons aanmeldt met een vraag over aanvullende mantelzorg of hulp, komen we graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs voor een eerste kennismaking. U gaat pas betalen op het moment dat we een van onze Buddy’s aan u hebben gekoppeld op basis van de door u opgegeven criteria. Vinden wij niemand voor u, dan bent u dus ook geen kosten verschuldigd.

De kosten voor een Buddy zijn gebaseerd op het aantal gewerkte uren tegen het afgesproken uurtarief. Dit wordt vooraf met u besproken. Om overzicht te houden en voor uw eigen administratie krijgt u online toegang tot uw eigen gegevens op een afgeschermd deel van BuddyatHome.info
Daar kunt u altijd terecht voor de belangrijkste informatie:

  • urenregistraties,
  • facturen,
  • nieuwsbrieven en
  • documenten.

Alle informatie is op elk moment van de dag digitaal beschikbaar.

De Buddy’s kunnen particulier worden ingezet, via een aanvullende zorgverzekering of via PGB (Persoonsgebonden budget) of WLZ (Wet langdurige zorg). Wij staan voor u en uw dierbaren klaar! Al onze Buddy’s zijn in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag), wij bieden geen medische zorg.

Tarief

Als particulier betaalt u voor reguliere werkzaamheden overdag (07.00 – 17.00 uur) € 23,00 per uur, dit is inclusief bemiddelingskosten en BTW.

Heeft u Interesse?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op.
Wij zijn elke werkdag van 09.00 tot 17.00 bereikbaar op nummer 06-24134985, via linda@buddyathome.info of direct via het contactformulier.